Skip to content Skip to footer
Chargement Évènements

« Tous les Évènements

  • Cet évènement est passé

Pentru Tine, Femeie: O Zi de Sărbătoare cu vin.

mars 13 @ 8h00 - 17h00

Pentru Tine, Femeie: O Zi de Sărbătoare cu vin , business , cultură și networking
La Zalmoxis Vintenars, te invităm cu căldură să te alături nouă într-o ocazie specială dedicată ție, o zi în care celebrăm femeile în toate dimensiunile vieții lor – ca mame , antreprenoare , iubitoare de artă și cultură . Această întâlnire exclusivă va avea loc pe 16 martie, în spațiul nostru primitor din Zaventem, și promite să fie o experiență unică și îmbogățitoare .
Sub ghidarea colegei noastre, Alina Chirilă , vei explora lumea rafinată a vinurilor spumante și vei descoperi cum acestea pot fi un simbol al succesului în afaceri și al unei vieți trăite cu pasiune . Alina, fata noastră cu educația financiară, enolog în devenire, va împărtăși nu doar secretele selectării și aprecierii bulelor , cum îi place ei să le spună, ci și sfaturi valoroase despre cum să navighezi lumea finanțelor cu încredere și eleganță . Cine ar fi zis că banii și vinurile au atâtea în comun?
Iar pentru că Ziua Femeii reprezintă în cultura românească și Ziua Mamei, mama iubitoare , atentă la nevoie și dezvoltarea sănătoasă a copilului său, asta nu e tot.

Pe lângă momentele de degustare și discuții financiare , avem plăcerea să anunțăm că “Ariciul Aramis și aventurile lui” va fi, de asemenea, parte din evenimentul nostru. Pentru cei interesați, cartea va fi disponibilă cu autograf , aducând un strop de magie și inspirație pentru tine și cei dragi.
Puncte de Atracție:
Vinuri Spumante și Secretele Lor : Află cum să selectezi și să asortezi vinurile spumante pentru a transforma orice moment într-unul de neuitat.
Vinuri liniștite, povestite și explicate cu drag de către întreaga echipă Zalmoxis Vintenars
Empowerment Financiar și Cultural : Echipată cu cunoștințele și înțelepciunea Alinei, te vei simți mai pregătită să iei decizii financiare înțelepte și să folosești cultura ca pe o punte către succes în afaceri.
Comunitate și Conexiuni : Bucură-te de oportunitatea de a întâlni alte femei remarcabile, într-un cadru care sărbătorește frumusețea, forța și diversitatea feminină.

Detalii Eveniment:
– Data: 16 Martie
– Ora: 13-18. Discuție deschisă despre bule, bani și business la orele 15:00
– Locație: Showroom Zalmoxis Vintenars, Zaventem

Te invităm să ne onorezi cu prezența ta la această sărbătoare a eleganței, cunoașterii și comunității . Fie că ești pasionată de vinuri , interesată de îmbunătățirea cunoștințelor financiare sau în căutare de inspirație și conexiuni , această zi este dedicată ție.
Și, desigur, domnii sunt și ei bine-veniți să se alăture sărbătorii , fie ca însoțitori sau ca admiratori ai lumii vinurilor și culturii.
Pentru mai multe informații și pentru a-ți confirma participarea, te rugăm să ne scrii, nouă sau Alinei .
Te așteptăm cu nerăbdare să împărtășim împreună aceste momente de neuitat, într-o zi special dedicată ție !

PS1. O distribuire ne ajută enorm să dăm sfoară în țară . Îți mulțumim anticipat pentru toată susținerea!
PS2. Alte surprize ți se pregătesc. Nu ți le devoilăm încă, dar ai incredere în noi .

Cu drag,
Echipa Zalmoxis Vintenars

Détails

Date :
mars 13
Heure :
8h00 - 17h00

Leave a comment

Go to Top
fr_FR